APARTMA KRANJSKA GORA – PODKOREN

Julija 3 Sunny Appartment

Apartma Julija 3 z velikim osončenim balkonom  se nahaja v turističnem naselju Podkoren na čudoviti, mirni lokaciji z razgledom na Julijske Alpe, pašnike, pozimi pa na smučišča. Nudi odlično izhodišče za pohodništvo, kolesarjenje in planinarjenje. Oddaljen je le 2 km od Kranjske  Gore in 1,4 km od smučišča Podkoren. Primeren je za družino z enim otrokom ali pa za tri odrasle osebe.

Nahaja se v mansardi, v hiši s tremi apartmaji. Je zelo svetel in sončen. Tudi v zimskem času je osončen skoraj ves dan. Je moderno opremljen in kljub temu, da ima skupaj z balkonom samo 32 m2 površine, nudi   gostom dovolj prostora.  Ima kavč z dodatnim ležiščem, ki se lahko  sestavi v zakonsko posteljo, ali pa v dva ločena ležišča ter tretje  ležišče, ki je nekoliko oddaljeno in zagotavlja večjo intimnost. Priročna kuhinja, dodatno opremljena s opekačem kruha, omogoča pripravo hrane. Ima kopalnico s prho in WC. Dodatno je opremljen še z TV, radiom,  WIFI, dekorativnimi svetilkami in sušilcem za lase. En komplet posteljnine in brisač je vključen. V poletnem času, tudi ko je zelo vroče,  omogočajo okna in strešna okna poleg  osvetljenosti tudi prezračevanje in zagotavljajo primerno temperaturo.

Gostje imajo na razpolago dve parkirni mesti. Parkirišče  in vhod se nahajata na severni strani, bivalni prostor je obrnjen na jug.

Mimo hiše vodi pešpot do Kranjske gore, 2km ter do vasi Podkoren, 0,7 km. Do Planice je 5 km, do Vršiča 16 km, do Italije  5 km, do Trbiža 16 km, do Avstrije 3,5 km, do Beljaka 20 km, do Jesenic 25 km, do letališča Jožeta Pučnika 70 km in do letališča Celovec – Avstrija, 62 km. 

Goste prosimo, da pred rezervacijo preverijo razpoložljivost apartmaja in najavijo uro prihoda preko telefona, še posebno, če je prihod izven običajne ure. 

Naselje sestavlja nekaj  počitniških hiš. Vse se nahajajo levo ali desno od hiše in nad hišo. Pod hišo so travniki in v daljavi smučišče, Kranjska Gora in Julijske Alpe.

Razpoložljivost in cene lahko preverite na

Close Menu